Heading hidden

Heading hidden

Wie zijn wij

Zaakvoerder All Test Solutions

René van Bremen heeft door zijn technische achtergrond en jarenlange ervaring in de automotive branche geleerd hoe er met techniek wordt omgegaan, en wat u als klant nodig heeft om tot een goed resultaat komen.
De laatste 20 jaar heb ik als importeur van automaterialen gewerkt als technisch productspecialist en later als accountmanager diesel. Zo was ik onder andere verantwoordelijk voor opleidingen, technische ondersteuning, verkoop van testequipement en opleidingen.

Daarnaast weet René van Bremen als geen ander hoe hij met behulp van zijn technische achtergrond techniek en sales kan combineren en dit in een positief resultaat kan omzetten. Op een creatieve wijze weet ik tegemoet te komen aan de wens van de klant met een passende oplossing. Op deze manier heb ik al veel duurzame relaties met verschillende klanten opgebouwd. Bovendien ben ik goed in het leggen van nieuwe contacten en het onderhouden van bestaande contacten.

Meer weten over wat ik voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.

Heading hidden

Jarenlange ervaring

All Test Solutions heeft een brede ervaring opgedaan door samenwerking met de grote spelers in het vakgebied zoals Delphi, Denso, Siemens en VDO.

Persoonlijk

Door onze persoonlijke benadering en specifieke kennis krijgt u altijd een oplossing op maat voor technisch gecompliceerde producten

Up-to-date kennis

Omdat All Test Solutions technische trainingen verzorgt, kunt u er zeker van zijn dat wij op de hoogte zijn van laatste ontwikkelingen